o
oo
o
o
oo
o
o
o
o
o

19.12.2013

Essentials // Ne pakolliset
Some essentials for country side Christmas holiday: Riding boots (these Regent boots I found from flea market!), pile of good books, warm cardigan (mine is Isabel Marant for H&M) and some organic cosmetics from Cattier and Madara (from Sugar). And I´m ready for Santa!

And finally! I managed to fix my blog´s outlook. I´m so lousy with this html code. But now, I have the link list and I can answer straight to your comments!

***

Muutama pakollinen joululomalle: Ratsastussaappat (nämä englantilaisen Regentin saappat kävelivät luokseni Kaivarin Kanuunasta parilla kympillä), lämmin villapaita (lähes ainoa tämän sesongin vaateostos, Isabel Marant for H&M), kasa hyviä kirjoja (oma pino löytyi kirjastosta) ja muutama luomukosmetiikka purkki, jos ehtisin vähän hemmotella itseäni vaikka savinaamiolla... (Cattierin ja Madaran kosmetiikka - lahja Sugarista).  Eli näillä lähdetään deittaamaan joulupukkia!!

Ja lahjaksi teille, tai vain itseelleni... Sain vihdoin korjattua blogipohjani. Eli sain lisättyä myös toimivan linkkilistan ja parasta - voin vastata suoraan kommentteihinne. Ja nämä html koodaukset ja blogipohjien vaihdot, jättäisin ihan jollekkiin mulle. Sellaiselle joka niistä tajuaa jotain. Mutta, nyt se on tehty. 

8 kommenttia:

 1. Yesterday I bought books for christmas holidays.
  One was a book from John Irving. Funny isn´t it....

  Best christmas greetings
  Ines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irving is perfect companion for holidays ;-) And reading is so relaxing. You too Ines!

   Poista
 2. time for reading is one of the best things about christmas-holidays :)
  i love the candle-holder in the first picture!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candle holder is from Normann Copenhagen and yes reading is quality time. Enjoy the Xmas!

   Poista
 3. Ihanaa joulua teille sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna: No sitä samaa. Tällä me maaseudun rauhassa jo olemme.

   Poista
 4. Anonyymi21/12/13

  Hei. Mistä olet tuollaisn narusaippuan löytänyt? Väri ja tuo naru ovat juuri mitä etsin... Kauniita kuvia, ai että! LÄmpöistä joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sitä samaa :-) Saippua tuli Iris Hantverkiltä ja blogin kautta.
   Laitoin jälleenmyyjälistan, kun tein jutun heidän tuotteista. Jos jaksat selata vähän taakseppäin, löydän sen ihan varmasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!