o
oo
o
o
oo
o
o
o
o
o

29.6.2015

Our cottage - black & greenKesä vihertää nyt kauneimmillaan täällä saaristossa ja kasvimaani kukoistaa, kiitos viimevuotisten salaattien joista on kasvanut pensaita… Enkä ensi kesän projekti on saada viljelylaatikoihin jotain syötävääkin. Tämä kesä menee vielä pikku viimeistelyjen parissa. Pihapatiota olisi tarkoitus jatkaa uuden osan eteen ja toiselle puolelle, pääoven eteen, tehdä vielä portaat. Myös nuo harmaat rappuset, jotka osittain ovat vanhoja lautoja ja osittain uusia, pitäisi uusia. Tapahtuuko se nyt, vai sitten syksyllä - katsotaan. Mökin sisältä puutuu vielä parven "kaide" ja yksi liukuovi, mutta muuten kaikki on valmista. Silti pakko tunnustaa, tämä kesäkuu meni kyllä niin vauhdilla, että vaikea muistaa mitä on tullut tehtyä.

Ja vink, vink - myös Värisilmä-blogini on päivittynyt.

- - - 

Few outdoor pics from our summer house which starts to be almost ready ( inside ) but here, in the "garden side" we should continue the patio and build stairs for the main entrance and hopefully we can do these this summer. But anyway, the contrast between black and green, is right now as its best here. 

17 kommenttia:

 1. WOW! The cottage looks incredible! And the black against the green is wonderful.

  I've really enjoyed watching the transformation. You have done an amazing job!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you carolbaby. This has been a nice and instructive project. We still have things to do here, but now I try to slow my phase a bit.

   Poista
 2. Beautiful combination - black and juicy green, fantastic. Thank you for sharing these beautiful images.
  Martha | www.atnumber67.co.uk

  VastaaPoista
 3. Aivan upea lopputulos :) Mukavaa mökkeilyä, ottakaa nyt rennostikin kun isoin työ on tehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään. Minulla on vähän aina ogelmia ottaa rennosti jos joku asia on kesken ;-)

   Poista
 4. Uskomaton suoritus, en ihmettele vaikka muisti menisi:))) Se palautuu kyllä heinäkuussa kunnon unilla ja oleilulla. Mukavia hetkiä ja kiitos, joskus kuitenkin lisääää kuvia:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh, ei tässä hätiä ole. Täällä mieli lepää vaikka lihakset välillä joutuu vähän lujille. Tulee, älä huoli. Aijon puuduttaa teidät mökkikuvilla ;-) Ihanaa kesää Villis ja kiitos!

   Poista
 5. Thank looks very nice indeed.

  VastaaPoista
 6. Wow! You should have put a before and after pic between the photos! So great to see what you´ve accomplished!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I´ll have to do that again ;-) Thanks dear and have a happy summer!

   Poista
 7. Huikean kaunis :) Näin ne unelmat toteutuvat pikkuhiljaa. Muistan, kun ostitte mökkinne ja jo silloin olit niin onnellinen. Nyt samalla paikalla seisoo upeaakin upeampi kokonaisuus ja jos silloin muutama vuosi sitten olisitte nähneet kuvan tästä, ei varmaan olisi uskonut tuijottavansa omaa tulevaa mökkiä! Olipa sekavasti sanottu, mutta toivottavasti ymmärsit pointin :) Unelmoi, se kannattaa! Mukavaa kesää teille!

  VastaaPoista
 8. Ei se ollut yhtään sekava kommentti ;-) Kiitos Tuija. Näinhän se meni. Olimme todella onnellisia tuosta mökistä joka oli romahtamaisillaan ja saimme siitä minusta kivan, kohtalaisen pienellä vaivalla ja rahalla. Jo maali tekee ihmeitä. Mutta pakko tunnustaa, että minulla oli aika selkeä visio päässäni mitä haluan, jo pari vuotta sitten. Ajattelimme kuitenkin että näin hyvä hetken, kunnes tajusimme että se "hetki" jo meni, eli aika menee niin pirun nopeasti ja lapset ovat NYT pieniä. Eli nyt pitää tattua unelmiin (eli ottaa lisää pankkilainaa…)
  KYLLÄ, ja rohkeasti vain tarttua niihin. Oli se sitten kesämökki, kyläkaupan perustaminen tai vaikka uuden uran hankinta ;-) Hauskaa kesää Tuija!

  VastaaPoista
 9. Minäkin muistan ne ekat postaukset kun olitte niin onnellisina siellä. Ja mikä tästä on tullut, upea lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Terhi, vieläkin ollaan ja ehkä vähän vielä enemmän :D Tila ja valo antaa aina oman ekstransa. Kaunista kesää!!

   Poista
 10. It's been a while since I've popped over to your blog and I am blown away with the work you've done on your cabin! So fabulous and such an inspiration.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi21/7/15

  Tietämättä tästä projektista sen enempää kysyn, suunnittelitteko itse mökin vai piirsikö joku arkkitehti..? Itseä kiinnostaisi ihan isommassakin koossa... Upea!
  terkuin,tuulia

  VastaaPoista
 12. Wow! you totally transformed this place, even the surrounding looks way better than it was when you first showed the original cottage.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!