o
oo
o
o
oo
o
o
o
o
o

31.8.2015

Papu & boys on a path to the cottage


Papu on kotimainen lastenvaate / lifestylemerkki jonka nousua olen ihaillen seurannut. Merkin takaa löytyy innovatiivinen jengi jolla on kova hinku tehdä kivaa, hyvää ja laadukasta. Ja näitähän me tarvitsemme nyt, kotimaisia uusia yrityksiä joiden tuotteet nostavat nuupahtanutta talouttamme ja takaavat tekijöille työpaikan.
Saimme Papu-postia tovi sitten, joten kysyin pojilta lähtevätkö mukaan yhteistyöhön ja vastaus oli raikuva joooo! Eli lähdimme mökkipolulle ja siitä metsään. Pompimme ojien yli, loikimme kalliolla, kiipesimme kaatuneille puunrungoille ja sukelsimme saniaisten sekaan.  Nuorin otti vielä puukkonsa mukaan ja veisteli makkaratikut matkalla. Näitä taitoja, jotka helposti unohtuvat kaupunkilapsilta. 
Neljännen malliston nimi on - Papu mökkipolulla, eli teemaan sopivaa tekemistä ei tarvinut keksiä, se löytyi mökin "takapihalta". 
Ja vielä siitä laadusta ja materiaaleista. Ne ovat huippuja, sellaisia lapselta toiselle kierrätettäviä ja tietysti vielä luomupuuvillaa. Kolmen lapsen äiti kiittää, kuittaa ja vielä huikkaa hyvä Papu!

Poikain vaatteet: Hymy-paita, Havujono baggy pöksyt, Murkku t-paita ja Naava pöksyt ja kaikki löytyy WEECOSista. Yhteistyössä Papu & pojat.

- - - 

Papu is new and raising Finnish childrenswear brand. Focused on positive lifestyle and sustainability. Their fourth collection is called Papu on a path to the cottage and as you probably know, most of the weekends we are on a path to our cottage... So it was´t hard to say yes! when talents behind the brand asked if I would like to co-operate with them. And last weekend boys made a walk in to the woods with Papu
And where to buy? From Weecos


10 kommenttia:

 1. The t-shirt with huge ants is the best))

  VastaaPoista
 2. Yes, love the ants! Always looking for cute clothes, esp. now that it's back to school time.

  XX Analog House

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It´s a nice t-shirt, boys loved it.

   Poista
 3. henki ihan salpautuu näistä kuvista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauspaikka on yksi suosikki metsäni missä valo ja miljöö on kohdillaan. Ei nämä mallitkaan hullumpi olleet. Kiitos!

   Poista
 4. Tosi upeat kuvat!! Ja suloset mallit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Näitä oli ilo tehdä :D

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Saisko kysyä poikien pituutta ja vaatteiden kokoja? Näin ensikertalaisena Papujen maailmassa ovat nuo kaksoiskoot hieman hankalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorin, pieni kokoinen 6-v, on noin 115cm ja vaatteet olivat 110/116cm ja tosi hyvät. Vanhempi on 9-v, on noin 128cm ja hänellä oli koko 122/128cm ja nekin oli hyvät, tosin housujen luulin aluksi olevan todella pitkät, mutta niissä oli helppo kääräistä lahkeet kun yksi taite oli jo valmiiksi.

   Poista
 6. Ihanat tuotteet ja mallit on niin somat. Kivat kuvat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!